Inloggen

Veelgestelde vragen

 

Hoe zit het met mijn privacy?

We respecteren uw privacy. Uw gegevens, zoals uw e-mailadres worden uitsluitend gebruikt om u uit te nodigen voor een onderzoek. Uw gegevens geven we niet door aan derden en gebruiken we ook niet voor verkoopdoeleinden. De antwoorden die u geeft tijdens het onderzoek blijven altijd anoniem. Neem een kijkje in het privacy statement.

 

Kan iedereen lid worden van Denk mee met VGZ?

Nee, alleen verzekerde van VGZ kunnen op uitnodiging van VGZ lid worden.

 

Ik heb me ingeschreven. Hoe gaat het nu verder?

Direct nadat u zich heeft ingeschreven, ontvangt u een bevestigingsmail met een link naar uw eigen profielpagina. Hier kunt u inloggen met uw e-mailadres en het wachtwoord dat u zelf hebt bedacht.

 

Heb ik speciale software nodig om mee te doen?
Nee, u heeft geen speciale software voor uw computer, tablet of mobiele telefoon nodig. Het enige wat u nodig hebt, is toegang tot het internet en een eigen e-mailadres. Zo kunnen we u per e-mail uitnodigen voor de onderzoeken.

 

Hoe weet ik dat er een onderzoek is waaraan ik kan meedoen?

U krijgt per e-mail een uitnodiging om mee te doen aan het onderzoek. In deze e-mail staat een link naar het onderzoek. Zo krijgt u toegang tot de vragenlijst.

 

Moet ik een onderzoek meteen invullen?

Nee, u kunt de vragenlijst invullen op een tijdstip dat u het beste schikt. Let wel op de periode dat het onderzoek ingevuld kan worden. Dit is elk onderzoek anders. De periode om de vragenlijst in te vullen telt enkele dagen.

 

Hoe lang duurt het invullen van een vragenlijst?

De lengte van de vragenlijst verschilt per onderzoek. We proberen de vragenlijst altijd zo kort mogelijk te houden. De vragenlijsten duren 5 tot 10 minuten.

 

Hoe vaak ontvang ik een vragenlijst?

U ontvangt maximaal 4 keer per jaar een uitnodiging voor een onderzoek. Hoe vaak we u uitnodigen hangt onder andere af van uw profiel. We nodigen u alleen uit voor een onderzoek dat op uw profielpagina is afgestemd.

 

Ben ik verplicht om aan alle onderzoeken deel te nemen?

Nee, deelname is niet verplicht. Als u een keer geen tijd of geen zin hebt om de vragenlijst in te vullen, hoeft u niet mee te doen. U hoeft dan niets te doen.

 

Wat gebeurt er met de onderzoeksresultaten?

De resultaten van het onderzoek zullen worden gebruikt om onze informatie en diensten beter te laten aansluiten op de mening en wensen van de verzekerde.

 

De vragenlijst werkt niet, wat moet ik doen?

Als de link naar de vragenlijst niet werkt: kopieer de link vanuit de uitnodigingsmail naar de adresbalk van uw internetbrowser. Lukt dat niet, neem dan contact met ons op.

 

Ik heb een nieuw e-mailadres, wat moet ik doen?

U kunt uw oude e-mailadres gebruiken om op uw profielpagina te komen. Daar kunt u uw nieuwe e-mail invoeren.

 

Ik wil me uitschrijven uit Denk mee met VGZ, wat moet ik doen?

U kunt zich altijd uitschrijven na het inloggen. Na uitschrijving ontvangt u geen uitnodigingen voor onderzoeken van ons.

 

Ik heb een andere vraag over Denk mee met VGZ. Wat moet ik doen?

Vragen die niet over Denk mee met VGZ gaan, worden doorgestuurd naar de klantenservice van VGZ. Of kijk op vgz.nl/contact. We kunnen helaas niet garanderen dat de vraag beantwoord wordt.